home > Geboortekaartje cadeau - ontwerp gedrukt op hout of stof

Het geboortekaartje verwerkt in de kinderkamer

Geboortekaartje op houten fotolijst

Ontwerp geboortekaartje op stof of hout

Kun je het ontwerp van een geboortekaartje laten drukken op stof of hout? Ja dat kan bij Mo Cards. Wanneer je het ontwerp van het geboortekaartje al hebt uitgezocht ben je als het goed is helemaal fan van het uitgekozen kaartje. Wat is er dan leuker als je het kaartje laat bedrukken op een accessoire voor de babykamer? Lees snel verder hoe. 

 

De mooiste dag vastgelegd op hout

Super leuk als tof kraamcadeau of voor jezelf voor de babykamer leuk in te richten. Het geboortekaartje gedrukt op hout of op stof voor bijvoorbeeld een speelkleed? Wil je de kaart gedrukt op hout? Dan kun je kiezen uit verschillende formaten als rechthoek, vierkant, rond, panorama, fotoluiken, usb sticks, art wall, tipi's en kinderstoeltjes! 

 

Geboortekaartje op een kinderstoel geschilderd

 

"Na al die jaren is de kinderstoel nog steeds zooooo mooi! "

Of je het nu voor jezelf besteld of als cadeau het blijft een mooi item die jarenlang meegaat en leuk is om te hebben. Een mooie herinnering aan dat bijzondere moment. Je kunt het naast het op stof laten vereeuwigen ook kiezen voor hout. Je kunt kiezen uit verschillende formaten houtblokjes waar de kaart op gedrukt wordt of een houten kinderstoeltje waar het ontwerp op handgeschilderd wordt!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: