Geboortekaart met eigen tekening 

Uniek, persoonlijk en origineel. Bijvoorbeeld een kindertekening van de grote broer/zus in spé (heerlijk om te zien hoe zij de wereld zien). Een tekening gemaakt door jezelf of door een neefje/nichtje, of wie dan ook!

Wil jij ook een eigen tekening op het geboortekaartje, of andere type kaart? Dan help ik je verder! 

 

Lees snel verder wat ik voor je kan betekenen om er een super mooi kaartje van te maken!

 

"De tekening die grote zus Sophie heeft gemaakt, straalt alleen maar liefde uit voor haar broertje"

Zo krijg jij een eigen tekening op het geboortekaartje

Je hebt ervoor gekozen een tekening op het (geboorte) kaartje te plaatsen. Maar ja, er een foto van maken en zo op de kaart plaatsen wordt niet mooi. De tekening wordt vaak geel van kleur , de kreukels zie je, en ja, die achtergrond he. Zou toch mooi zijn als de kleur van de kaart zou doorlopen.

Nou, dat kan gewoon! Door mij te mailen. Ik kan namelijk de achtergrond voor je verwijderen, waardoor de tekening echt super mooi op de kaart komt te staan.

Wat kan ik voor je betekenen:

 

  • De tekening "kaart-proof" maken ( =dus een transparante achtergrond) . Dit kost 25,00 euro (incl btw) per tekening. 
    Ik check altijd of de tekening wel geschikt is voordat ik voor je aan het werk ga.
    Je ontvangt van mij de tekening gedigitaliseerd met transparante achtergrond per mail. Het bestand kun je uploaden en de kaart verder kunt opmaken bij een kaartensite naar wens. 

  • Een kaart ontwerpen met eigen tekening. Wil je dat ik de kaart verder ontwerpen (met inspraak van jou natuurlijk) dan reken ik voor een kaartje zoals hier bovenaan de pagina 55,00 euro (incl btw). 

 

Tip: Het mooiste is om niet alleen de tekening op de voorkant te gebruiken maar deze ook te gebruiken aan de binnen/achterzijde van het geboortekaartje.

 

"Ja ik wil die toffe tekening op de kaart" 

Vul de gegevens in en ik mail je zsm terug

Aanleveren/levertijd

Hoe kan ik voor jou de tekening het mooist digitaliseren?

1. Scan de tekening in op de hoogste resolutie OF maak een foto van de tekening (ook op een zo hoog mogelijke resolutie) bij daglicht. Zorg tijdens het foto maken ervoor dat er geen schaduw valt op de tekening.

2. Stuur het bestand/foto naar mij toe

3. Ik check altijd of de tekening goed te bewerken valt. Je ontvangt dus pas een factuur na leveren.

Levertijd

In principe kan ik de tekening binnen 5 werkdagen voor je gedigitaliseerd hebben. Het ontwerpen van de gehele kaart staan 10 werkdagen voor.