Geboortekaart met eigen tekening 

Uniek, persoonlijk en origineel. De keuze voor een eigen ontwerp op een geboortekaart, trouwkaart (andere kaarten zoals bijvoorbeeld een rouwkaart is uiteraard mogelijk).

Denk aan een tekening van de grote broer/zus (in spé). Een tekening gemaakt door jezelf of door wie dan ook.

 

Echter tekeningen plaatsen op een kaartje geeft teleurstellende resultaten. Het wordt vaak donker, de achtergrondkleur en structuur van het papier blijf je zien.

 

Het zou toch mooi zijn als de achtergrondkleur van de kaart zou doorlopen! Dus dat de achtergrond transparant zou zijn. Nou, dat kan gewoon! Hoe? Door mij te mailen. Ik ga voor je aan de slag waardoor de tekening echt super mooi op de kaart komt te staan.

Wil jij ook een eigen tekening op het geboortekaartje, of andere type kaart? Lees snel verder wat ik van jou nodig heb om aan de slag te kunnen. 

 

"Onze dochter Juul is geboren en we hebben het kaartje verstuurd. Vandaag valt die bij veel mensen op de mat en de complimenten stromen binnen. Erg leuk! Nogmaals dank!"

Zo krijg jij een eigen tekening op het geboortekaartje

Je hebt ervoor gekozen een tekening op het (geboorte) kaartje te plaatsen. Super!

Wat kan ik voor je betekenen:

 

  • De tekening "kaart-proof" maken ( =dus een transparante achtergrond) . Dit kost 25,00 euro (incl btw) per tekening. 
    Ik check altijd of de tekening wel geschikt is voordat ik voor je aan het werk ga.
    Je ontvangt van mij de tekening gedigitaliseerd met transparante achtergrond per mail. Het bestand kun je uploaden en de kaart verder kunt opmaken bij een kaartensite naar wens. Zelf adviseer ik altijd Kaartje2go. 

  • Een kaart ontwerpen met eigen tekening. Wil je dat ik de kaart verder ontwerpen (met inspraak van jou natuurlijk) dan reken ik voor een kaartje zoals hier bovenaan de pagina 55,00 euro (incl btw). 

 

Tip: Het mooiste is om niet alleen de tekening op de voorkant te gebruiken maar deze ook te gebruiken aan de binnen/achterzijde van het geboortekaartje.

Aanleveren/levertijd

Hoe kan ik voor jou de tekening het mooist digitaliseren?

1. Scan de tekening in op de hoogste resolutie OF maak een foto van de tekening (ook op een zo hoog mogelijke resolutie) bij daglicht. Zorg tijdens het foto maken ervoor dat er geen schaduw valt op de tekening.

2. Stuur het bestand/foto naar mij toe

3. Ik check altijd of de tekening goed te bewerken valt. Je ontvangt dus pas een factuur na leveren.

Levertijd

In principe kan ik de tekening binnen 5 werkdagen voor je gedigitaliseerd hebben. Het ontwerpen van de gehele kaart staan 10 werkdagen voor.

 

"Ja ik wil die toffe tekening op de kaart" 

Vul de gegevens in en ik mail je zsm terug