top of page

Geboortekaart op maat 

 

Jullie als gezin op de kaart in een bepaalde situatie? Bijvoorbeeld jullie leven op de boerderij, in de stad, op de boot of in de tuin. Het huis vol met familiefoto's of helemaal gek van auto's. Wat jullie ook graag op de kaart willen uitbeelden ik kan het tekenen voor jullie ala Mo Cards style!

Niks is te gek (tot nu toe).

Schermafbeelding 2018-08-24 om 16.20.41.

Een uniek geboortekaartje

Voor een geboortekaart op Maat ala Mo Cards style kun bij mij terecht om die te laten ontwerpen.

Mail mij met jouw ideeën/input. Geef informatie over je gezinssamenstelling, woonplaats, hobby's, huisdieren, kenmerken van jullie, hoe zien jullie er uit? Wil je een bepaald thema, land, jaargetijde of kleur? Formaat (vierkant, rechthoekig)  Die informatie die dat extra persoonlijke tintje geven aan de kaart. Doe ook lekker veel inspiratie van andere kaarten. 

Als ik een goed beeld heb gekregen mail ik je een paar schetsen. Daarna zal ik het ontwerp zo goed mogelijk naar jouw wensen verder ontwerpen. Als het klaar is zet ik je ontwerp klaar in een account op Hippe geboortekaartjes waarna je zelf de kaart verder kunt invullen met gegevens en kunt laten drukken. 

Prijs voor het ontwerpen van een kaart op maat begint bij € 95,00 incl BTW. Voordat ik ga schetsen hebben we contact over een richtprijs. Don't worry!

Contactformulier

Bedankt! Bericht is verzonden.

bottom of page