home > Ontwerp samen met ons dat unieke geboortekaartje

Een geboortekaart zo uniek als jullie baby - geboortekaart op maat

"In 1 woord: briljant!" ...aldus een klant!

In de editor kun je je kaart zelf naar wens aanpassen door de achtergrond te wijzigen, een diertje toe te voegen, het lettertype aan te passen of een eigen afbeelding toevoegen (bijvoorbeeld een foto van jullie kleintje!).
 

Een uniek kaartje ala Mo Cards style?

Wil je een custom made  (lees: unieke!) geboortekaart die alleen jij kan bestellen en versturen? Gooi je ideeen in de mail en we nemen zo snel mogelijk contact op! Hoe gek de opdracht ook is, we rekenen voor het ontwerp een standaard bedrag van €150,- excl BTW. Mail jou ideeen via het contactformulier.


Kleine aanpassing aan de kaart?

Het kan natuurlijk voorkomen dat de editor niet datgene biedt dat je graag wilt zien. Denk aan een ander diertje of ander onderdeel die er niet tussen staat. Hoe gek jouw/jullie wens ook...Mo Cards maakt het voor je! Hoe? Neem contact op via het contactformulier. Laat weten welke kaart je in gedachten hebt en wat je er graag aan veranderd wilt hebben. Mo Cards gaat dan aan de slag voor je! We vragen er wel een kleine bijdrage voor die we basseren op de grootte van de opdracht. Dit communiceren we uiteraard voorafgaand aan je. Je verzoek is vrijblijvend.
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: