home > Hoe werkt het ontwerpen en bestellen van mijn kaarten?

Leuk allemaal, maar hoe werkt het eigenlijk?

 

 

De leukste geboortekaartjes met dieren
De leukste geboortekaartjes met dieren
Bestel je kaart als proefdruk
Schrijf alvast de enveloppen

STAP 1 en 2

Jij ontwerpt bij Mo Cards zelf de kaart op basis van een bestaand ontwerp of je kiest voor een blanco kaart. Kies een kaart die je vervolgens in de editor helemaal verder kan pimpen (beestjes erbij, beestje eraf en zelfs eigen foto's toevoegen). De kaart kun je op elke gewenst moment weer verder pimpen wanneer je een acocunt aanmaakt en je ontwerp opslaat. We doen verder helemaal niks met je gegevens. Ben je klaar met ontwerpen dan kun je "verder met bestellen". Hier zie je alle bestelmogelijkheden en de verschillende keuzes rondom de papiersoorten en envelop kleuren. 

Stap 3 Proefdruk - jouw kaart in het eggie

Wanneer je een proefdruk laat maken kun je al kiezen uit die verschillende keuzes. Je ontvangt dan jouw kaart in jouw gekozen afwerking met daarnaast van alle papiersoorten en envelop kleuren minisamples zodat je die ook nog eens kunt bekijken. Hiervoor ga je naar je account, klik je op je kaart die je wilt bestellen, kies je voor "verder met bestellen" en kies je voor proefdruk. Voor vandaag 15.00 uur besteld is morgen in huis (als postNLmeewerkt ;-)) De echte pakket bestelling geldt voor 18.00 uur besteld is de volgende dag in huis. 

Stap 4 Wachten op die kleine en bestellen maar! 

In diezelfde omgeving bestel je uiteindelijk ook zelf de echte bestelling. Hier kun je ook zien wat het uiteindelijk gaat kosten. Je kunt kiezen voor het ontvangen van de kaarten en enveloppen thuis (pakket ontvangen) of het direct laten versturen (rechtstreeks versturen). Voor deze laatste optie worden extra kosten gerekend die je ziet wanneer je deze optie selecteerd. Ook kun je de enveloppen van te voren al bestellen zodat je thuis de enveloppen kunt schrijven en evenuteel verder pimpen. Voor de echte bestelling betreft het voor 18.00 uur besteld is de volgende bezorgd!

 

Hieronder de uitgebreide handleiding
 

Stap 1 | Maak een account aan

(optioneel, maar wel heel handig als je je ontwerp en adressen wilt opslaan)

Maak een account aan of log in als je al een account hebt.  Het hebben van een eigen account is handig omdat je de ontwerpen en kaartjes die je mooi vindt altijd kunt bewaren en terugvinden. Ook als je de kaartjes inmiddels hebt bewerkt  en aangepast naar jouw eigen wensen kun je ze later altijd weer openen en bewerken. Zelfs als je ze al eens besteld hebt...

Stap 2 | Kies een kaartje 

Kies je categorie: geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodiging, verjaardagskaart of andere leuke wenskaart. Loop door de collecties en kies een kaart uit die je aanspreekt. Je kunt nu met aanpassen en ontwerpen beginnen door te klikken op "maak deze kaart".

Stap 3 | Pas je kaartje aan

Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van je kaart aanpassen. Hierbij kun je gebruik maken van onze beeldbank, teksten en illustraties. Maar je kunt natuurlijk ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen.

Stap 4 | Sla je ontwerp op in je account

Het ontwerp van je kaart is klaar. Je kunt de kaart nu opslaan. Wil je het ontwerp van je kaart bewaren dan kun je het beste een account aanmaken. We zullen je niet spammen!  Bij stap 5 maak je je keuze hoe je je kaart verder afgewerkt wilt hebben. 

Afwerking > 

Stap 5 |  Proefdruk (optioneel, maar wel aan te raden!)

Je kunt een proefdruk van je kaartje laten maken. Geef aan op welk soort papier je je kaartje wilt laten drukken en welke kleur envelop je voorkeur heeft. Je ontvangt je kaart dan hoe jij dit hebt aangegeven. Je ontvangt tevens een setje met van de verschillende papiersoorten en de envelopkleuren. Dat maakt het kiezen bij de officiele bestelling een stuk makkelijker.

Stap 6  | Enveloppen vooraf

Enveloppen kun je vooraf bestellen zodat je ze vast van een adres kunt voorzien. Veel mensen vinden dit praktisch. Bekijk de enveloppen en de manier van bestellen op de enveloppenpagina

Stap 7  | Je kaarten bestellen (spannend!)

Je hebt je proefkaart ontvangen:

  • Je hebt je kaart definitief klaar staan in je account met alle juiste gegevens staan erop.
  • Geef het verzendadres aan waar je je kaartjes wilt ontvangen.
  • Vul de hoeveelheid kaarten in je wilt bestellen.
  • Geef aan op welk papiersoort je keuze is gevallen.
  • Geef ook nog even aan welke enveloppen je wilt ontvangen, mocht je die nog niet van te voren hebben besteld.

 

Stap 8 | Betaal je kaartjes

Kies na het winkelmandje vervolgens de gewenste betalingswijze en reken de kaartjes af. De kaartjes worden nu speciaal voor jou gedrukt.


Op werkdagen vóór 18.00 uur besteld is dezelfde dag nog gedrukt én verstuurd! 
Let op: De levertijd disclaimer geldt niet voor bestellingen in het weekend.  Alleen voor bestellingen gedaan op werkdagen. Dus zaterdag of zondag bestellen betekent dinsdag leveren. Proefdrukken dienen voor 15.00 uur besteld te zijn om diezelfde dag nog verzonden te worden.

 

Werkwijze - Vragen - Prijzen en levering - Mo Cards


 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: