home > Mo Cards achtergrond en contactinformatie

Contact met Mo Cards... we bestaan echt

 

Werkwijze - Vragen - Prijzen en levering Mo Cards

Je kunt bij ons altijd voor vragen en suggesties. Om te bewijzen dat we ook echt mensen zijn doen wij aan contactformulieren :-)

 

Onderscheidend...

Mo Cards onderscheidt zich eigenlijk door de simpelheid. Geen tierelantijntjes, drukke patroontjes en vijftien verschillende kleuren op een kaart. Mo Cards bevatten een weinig aantal kleuren. Het niveau aan schattigheid en humor is erg hoog door de karaktertjes die standaard op de kaart staan. De nieuwste kaarten bevatten o.a. erg lieve giraffes en uiltjes en olifanten en.. ;-)

"Ik ben er erg trots op! Elke keer weer wanneer klanten kiezen voor een kaartje dat ik ontworpen heb, bijvoorbeeld als geboortekaart of hun trouwkaart, dat blijft een onbeschrijflijk gevoel…." , aldus ontwerpster, bedenkster en koffiezetter Monique Koers.

Ontwerpster Monique Koers


"De uiltjes zijn natuurlijk superschattig, Ietje & Rodney (de olifanten) zijn vooral dik en passen niet op de kaart. Wietse de spin is verlegen en George de giraffe; Die zich moet dubbelvouwen om mee te kunnen op de drukpers! De kaarten die ik ontwerp moet ik zelf willen bestellen, dat is een eis.

Vind jij de kaarten leuk? Top! Veel plezier dan met het uitzoeken van een Mo Cards-kaart en het aanpassen ervan in de editor kun je de kaart."

 

Onze kaarten staan niet alleen op deze mooie kaartenwebsite te pronken maar ook o.a. bij:

  • HEMA
  • Kaartje2Go
  • Kaartopmaat uitnodigingen
  • Kaartopmaat geboortekaarten
  • Hippe geboortekaartjes
  • My Cards

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: