top of page

Over Mo!

 

Hi!!

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar Mo Cards. Ik ben Monique, en heb Mo Cards bedacht en opgezet.

 

Loop jij er ook tegen aan dat je altijd dezelfde geboortekaarten ziet of alleen de achtergrondkleur kan aanpassen? Herken je je zelf niet in de gezinssamenstelling op de kaart?

Dan ben je bij Mo Cards aan het juiste adres. 

Jouw gezin of de kleine op de kaart!

 

Want het idee achter Mo Cards:

 

" Hoe je gezinssamenstelling is, (3 papa's, 3 mama, 5 kinds een papegaai en een winkelkar, met Mo Cards is jouw gezin of de kleine de ster van de kaart!"

Ontwerp gemakkelijk zelf de leukste kaarten met onze grappige getekende dierencollectie. De onderdelen op onze geboortekaartjes zijn allemaal aan te wijzigen, verplaatsen, vergroten en toe te voegen. Zo voeg jij (middels onze grappige dierencollectie op deze site) gemakkelijk nog een familielid toe indien deze mist, of de kleine als een ander diertje of kleur wilt uitbeelden. Onze geboortekaarten zijn te bestellen bij Hippegeboortekaartjes.nl

Onderscheidend...

Misschien is het je al opgevallen, Mo Cards onderscheidt zich door de simpelheid. Geen tierelantijntjes, drukke patroontjes en vijftien verschillende kleuren op een kaart. Het niveau aan schattigheid en humor is erg hoog door de karaktertjes die standaard op de kaart staan.

Mo van Mo Cards
bottom of page