home > Jullie trouwkaart op maat

Jullie trouwkaart op maat

In de editor kun jullie trouwkaart zelf naar wens aanpassen door de achtergrond te wijzigen, een diertje toe te voegen, het lettertype aan te passen of een eigen afbeelding toevoegen (bijvoorbeeld een foto van jullie samen!).


Kleine aanpassing aan de kaart?

Het kan natuurlijk voorkomen dat de editor niet datgene biedt dat je graag wilt zien. Denk aan een ander diertje of ander onderdeel die er niet tussen staat. Hoe gek jouw/jullie wens ook...Mo Cards maakt het voor je!Hoe? Neem contact op via het contactformulier. Laat weten welke kaart je in gedachten hebt en wat je er graag aan veranderd wilt hebben. Mo Cards gaat dan aan de slag voor je! We vragen er wel een kleine of geen bijdrage voor die we basseren op de grootte van de opdracht. Dit communiceren we uiteraard voorafgaand aan je. 
 

Een unieke huwelijksuitnodiging ala Mo Cards style?

Wil je echt een custommade from scratch (lees: unieke!) trouwkaart die alleen jullie kunnen bestellen en versturen? Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van dat kenmerk dat jullie zo typeert, of een ander dier.  Schrijf je in een mail en wij nemen contact op. Hoe gek de opdracht ook is, we rekenen een standaard bedrag van €150,- excl BTW. 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: