home > Hoe ontwerp ik zelf een geboortekaartje?

Zelf een geboortekaart ontwerpen

Mo Cards geboortekaartjes zijn natuurlijk al uniek omdat je ze helemaal zelf kunt aanpassen. Maar hoe ontwerp je nu een geboortekaartje het snelst helemaal zelf? Dan kies je voor een blanco kaart om mee te beginnen. Je kiest eerst een formaat (hieronder) uit en ontwerpt vanaf dan toe naar het leukste geboortekaartje ever. In onze editor vind je al leuke afbeeldingen (onze dieren bijvoorbeeld) en patronen om je geboortekaartje mee verder te ontwerpen maar je kunt ook eigen afbeeldingen/foto's toevoegen via "afbeelding en versieringen" > + voeg foto toe.  

 

 

Hoe gaat het verder met ontwerpen?

Kies je voor een blanco geboortekaartje dan kom je na het ontwerpen van de kaart in de "verder bestellen" omgeving waar je kunt kiezen uit het bestellen van een proefdruk in de door jou gewenste afwerking en formaat en de enveloppen kleur of je plaats direct de echte bestelling. We adviseren wel altijd een proefdruk van de ontworpen kaart te bestellen alvorens de echte bestelling te plaatsen. Dan kun je in alle rust de kaart in het echt bekijken en zie je ook of de gekozen afwerking het mooiste bij de kaart past en of de tekst bijvoorbeeld nog iets groter moet, te dicht bij de kant staat. Sla je de kaart in je account op dan kun je er 24 uur per dag bij om het verder te ontwerpen/bestellen.

 

Toch liever een bestaand kaartje editen?

Kies dan uit onze geboortekaartjes met gezin, broertje of zusje erbij, geboortekaartje met foto of een tekening van de grote broer of zus!

 

 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: